Roemeense vennootschap oprichten Roemeense firma BV BVBA oprichten

De SRL kan voor 100 procent in buitenlandse handen zijn. Ook de bestuurders mogen van buitenlandse afkomst zijn. Het aantal deelnemers in een SRL is minimaal een en maximaal vijftig. Een enig aandeelhouder mag niet in meer dan één SRL enig aandeelhouder zijn. Ook de eenmanszaak komt als SRL in Roemenië veelvuldig voor. De kapitaalinbreng kan zowel in geld als in natura worden gedaan en bedraagt minimaal 200 lei (ongeveer 50 euro, koers december 2009). De oprichting van een SRL vindt plaats op basis van de statuten.

Om contracten te kunnen afsluiten of te kunnen in- of verkopen, is echter de registratie in het handelsregister vereist. Deze vindt maximaal vijftien dagen na ondertekening van de statuten plaats.

Uw eigen Roemeense S.R.L, :

Wij richten op vanuit België bij volmacht en hierdoor spaart u op de verplaatsingskosten en tijd. U komt pas in Roemenie als de S.R.L. werkklaar is.

Wij reserveren de unieke naam van uw onderneming binnen de zeven werkdagen.
Wij regelen voor u een betrouwbare boekhouder aan voordeeltarieven. Dit is de belangrijkste operatie bij de start van een onderneming.
Wij zorgen voor alle vertaalwerk.
Wij helpen u met de selectie en introductie van uw bankier en met het openen van uw rekeningen.
Wij regelen de hosting voor u zoals u dat wenst (postbus, appartement, villa, office etc...). U betaalt dit afzonderlijk, maar wij zorgen ervoor dat u een hosting krijgt op naam van de S.R.L..

Wij begeleiden u praktisch t.e.m. het activeren van uw onderneming t.t.z. een exploitatierekening en een actief BTW nummer.
U heeft het voordeel dat wij alles voor U gaan coördineren. Ik maak de oprichtingsakte zelf naar westers model en zorg dat U klaar staat voor latere subsidies op uw onderneming.

U komt tweemaal op kantoor en de tweede maal gaan we samen naar de notaris vlakbij ons kantoor.
U spaart de reiskosten uit en hebt geen tijdverlies.

Wij bieden dezelfde service over het gehele Roemeense grondgebied aan een vaste all-in prijs.


Dipl. ir. Freddy M.E. Jacobs, president
Camera Imobiliara Belgia Româna
cibr@telenet.be
0032/478-331-799
0040/766-622-873

roemenië europese structuurfondsen,subsidies roemenië, investeren in roemenië, landbouwsubsidies roemenië,sop iec roemenië,sop operationele programma's roemenië,sop milieu roemenië,subsidies mkb roemenië,subsidies kmo's roemenië, Roemeense vennootscap oprichten,Roemeense firma oprichten

http://www.belgianconnection.be/invest-romania-businessclub/sparen-met-hoog-rendement-als-onderdeel-van-een-financieel-plan

http://www.belgianconnection.be/invest-romania-businessclub/roemeni%C3%AB-europese-structuurfondsen-en-cohesiefonds-20072013-subsidies-ro